Sommerferie

Sommerferien nærmer sig, en del af jer har allerede registreret ferie i ”NemBørn” og mange af jer er i fuld gang med at planlægge jeres ferie.

Alle børn har brug for 3 ugers sammenhængende ferie, som vi voksne har. Vi har brug for at geare ned, slappe af og finde et helt andet tempo i det nære.

Når børn er i vuggestue eller børnehave lærer de meget nyt hver dag, og skal forholde sig til en masse børn og voksne. Præcis som vi andre skal i vores arbejdsliv.

Børn har brug for ferie fra deres ”arbejdsliv” og ferien for børn er en helt unik mulighed for nærvær med forældre og familie. Et nærvær der er afgørende for udvikling af deres personlige og sociale kompetencer.

Hallandsgårdens personale afholder også sommerferie med deres familier, og Hallandsgården vil derfor i lighed med tidligere år have et lavt aktivitetsniveau fra d. 26. juni og frem til mandag d. 14. august. Bestyrelsen og ledelsen appellerer til at børnene, i det omfang det er muligt, afholder ferie i denne periode og nyder sommeren indtil d. 14. august hvor vi starter op igen med et nyt og spændende program.

For at være sikre på at vi har den rette bemanding over sommeren, er det vigtigt vi ved hvornår I holder ferie. For os er det nemmest, hvis I registrerer ferien i ”NemBørn”, men da vi ved der kan være udfordringer med ”NemBørn” fra tid til anden har vi også hængt lister til afkrydsning op i indgangen.

Vi vil meget gerne bede jer registrere/afkrydse ferie senest den 1. april

Hallandsgården ønsker alle forældre og børn en rigtig dejlig sommer og god ferie!